Известие

Collapse
No announcement yet.

Календар на клуба??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kubert
    Ето малко по раздвижени - Дъждовница 2005
    Абре аз от фотография не разбирам ама имам очи. Тия снимки от раздвижване са се размазали. За мен качествена раздвижена снимка е в подписа на ne0. Едва ли е карал по бавно като е ,,позирал"
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• има разлика на едната предадено движение като е следен движещия се обект и е снимана от статив, а другата от Дъждовница е снимана средата в покои и е от ръка и е снимана в реална обстановка и нее на фокус, ама все пак е готина. А тази от подписа е снимана с точно определена цел с прецизно заемане на позиция. И със сигорност това не е колата на NEO
      ALFA ROMEO 166 2.4 JTD;

Comment

• ХАХАХАХАХАХАХА Поварвай в чудеса щото нито е следено движение ното фотографа се е подготвял - снимката е правена на майтап ......... Ако това е ноговата кола ше направиш ли календара без пари
        ne0 синко пусни снимката в пълен размер човека да види какво пише отпред в дясно на джама.
        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• Пич, ако това е неговата кола значи имате един доста добър фотограф и няма смисъл да търсите друг.
          ALFA ROMEO 166 2.4 JTD;

Comment

• Студио Белев са професионалисти, аз ги познавам момчетата и само могат да ни помогнат
            Fiat Punto 1.9 JTD
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Alfamaniak
              Студио Белев са професионалисти, аз ги познавам момчетата и само могат да ни помогнат
              Кире,с тях "шефство" ли имате?
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Студио Белев са професионалисти, аз ги познавам момчетата и само могат да ни помогнат
                Не се и съмнявам ,че ще помогнат.Тои човека си го каза ,че като за алфисти ще има промоция,от 400 лв на снимка пада на 180. И кво само 12 снимки ли ще има?Ае незнам ама според мене с този календар прекалено се превземате.Ае що не погледнете от 1-ва страница хорицата от Шкода какво календарче са си наравели.Грозотия от всякаде ама пак нещо.А тука планове сметки като че ли календар за Fеrrari ще се прави.Прави се една нова тема в която се събират само снимки за календара.На пролет се гласува кои снимки щв влязат каква ще е темата като цяло.Намира се човек да оформи материалите,намира се печатница и готова.Аз сам сигурен ,че до тогава такива снимки ще се направят ,че на ne0 ряпа ще яде :P .Аз като знам ,че може Алфата ми да попадне в календара такива пози ше и набарам такива пеизажи и светлени че ви е бедна фантазията Така ,че да стане по разчупено и такмо ще има оше доста нови и интересни снимки
                Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

• Мисля че deyan_88 има най-добрата идея за календар на клуба правят се снимки от самите собственици на колите и после се избират най-добрите от тях. Този календар все пак е за хората от клуба и е хубаво да има повече снимки. А по повод на това което аз Ви казвам се плащат само снимките който влизат в календара-правят се много снимки не една или точно 12 а десетки снимки на една кола и се плащат само избраните.
                  ALFA ROMEO 166 2.4 JTD;

Comment

• Според мен за 2007-ма година най-реално е да се направи малък настолен календар май 2007-май-2008, със снимки, които са ве4е готови, аз дори бих дала снимката от подписа ми............, ако се организирате нейното ка4ество е достатъчно само за такъв размер на календара....
                    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

• колеги не мога да разбера що си мислите че като имате фотоапарат можете да правите снимки дето стават за нещо?
                      аз също не мога и затва не съм си и помисли да си предлагам услугите да
                      снимам

а този дето сравнява алфа с шкода ... еми батка - има огромна разлика - едното е красива кола с традиции а другото си е куфар

некой да е чул шкода да се занимава с мода? - щото алфа се занимава

те не може да правим неква боза само щото да било евтино ...

колите мисля на сички стана ясно че ще са клубните
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• търтея знае как да печели мнения!

го фор дат! летс шуут съм асес!
                        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от търтей
                          колеги не мога да разбера що си мислите че като имате фотоапарат можете да правите снимки ...........
                          Колега в голема грешка си пуни в Гугъл Стефан Белев и поразгледай за труда на човека и наградите които е печелил
                          Fiat Punto 1.9 JTD
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                            колеги не мога да разбера що си мислите че като имате фотоапарат можете да правите снимки ...........
                            Колега в голема грешка си пуни в Гугъл Стефан Белев и поразгледай за труда на човека и наградите които е печелил
                            мое ко ще и нобелова да е спечелил - тва дето го показва тук не струва
                            а и не визирах точно него

а и още нещо - да не си мислите че предлагам фотограф дето не е печелил награди??

Comment

• аа и една загадка да пусна

нали знаете коя е мацката дето й пуснах снимките?

Comment

• ооооффф какъв поглед има само...

незнам коя е, ама е идеална за календара... и за март и за април и за всеки друг месец!

дай жокер
                                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                                X